Kertépítés

A kertépítés folyamata során elengedhetetlen a minőségi anyagok használata és a megfelelő kivitelezés. Mi ezt garantáljuk.

tapasztalt kertépítés kép

Kertépítés a tervezőasztaltól a kész kertig

A tökéletes kerthez vezető út első mérföldköve a kert megtervezése. Az Ön elképzelése alapján mi megtervezzük a tökéletes kertet, amit utána meg is valósítunk tapasztalt munkatársainkkal.

Felmérjük a terület adottságait és gondosan megtervezzük hova kerüljenek a díszítő elemek, növények és fák. Bármi is legyen az igénye, mi megépítjük álmai kertjét!

Kertépítést szeretnék!

tapasztalt kertépítés kép

Füvesítés, növényültetés és öntözőrendszer kiépítése

Nincs szép kert egységes, zöldellő fű és növények nélkül. A tereprendezés után, gyepszőnyegezéssel vagy fűmag vetéssel gondoskodunk róla, hogy kertje egységesen zöld legyen. Igényei szerint lehetősége van műfüves megoldásokra is pl. műfű lerakás teraszokon, tetőteraszokon.

Természetesen a kertépítés nem ér véget azzal, hogy megoldottuk a füvesítést. Növényültetéssel színt viszünk a kertbe, faültetéssel pedig nem csak életet adunk kertjének, de árnyékot is a meleg nyári napokban.

Fontos, hogy a meglévő növányállomány, a virágok, fák és a gyep is megfelelően legyen öntözve. Ezt mi minőségi, időtálló öntözőrendszer kiépítésével oldjuk meg.

Csak úgy, mint a házunkat, a kertünket is otthonosabbá tehetjük sziklakert építéssel, akár egy kerti tóval és további díszítő elemekkel. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Árajánlatot szeretnék!

tapasztalt kertépítés kép

Térkövezés, kültéri burkolás, kerítésépítés

A zöldellő gyep szépen fest, de nem mindenhol praktikus. Szakembereink térkövezéssel és kültéri burkolással garantálják a szilárd talajt, amely nem csak praktikus, de esztétikus is. Teraszok, erkélyek burkolása nem jelent problémát.

Cégünk vállal kültéri építőipari munkákat is. Ide tartozik a támfalépítés, zsalufal építés, magaságyas építés, és komplett kerítésépítés is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el mire van szüksége!

Felveszem a kapcsolatot!

Kertépítés munkáink képekben

Főbb partnereink